Trsro shining stone

after last upgrade, Create the shining stone (medium) has disappear. so we can just creat low and lowest shining stone. can u fix the problem. as i see there is a good upgrade dismanding…but there is also problem that dismanding (high) is alsa missing. lastly crafting number of black and blue stone is limited for 99 peaces. may be it shold be infinite
thanks and have good days

1 Like

bu konu ile alakalı yardımcı oldularmı 99 nedir abi yokmu bunun 1000 tanesi

olmadılar. güncelleme yapmaları lazım sanırım

Dostum tarifler üzerinde 20 levelin shining stonesi varsa 20 levelin tarifleri görünür 80 varsa 80 100 varsa 100 bu bu şekilde çalışıyor yaşadığınız sorunu ingilizce biraz anladım fakat tam net olarak neyse belirtin ben ileteyim

eyv kankam. ben botun shining stone menusunden bahsetmeye çalıştım. önceden shining stone (medium) diye bir menu vardı. onu kaldırmışlar

O kaldırıldı evet çünkü craft sistemi değiştirildi eski sistemde sadece blue/black stone craftlayabilirken artık thief/hunter job setleri fortress flagları, socket stoneleri vb bir çok şeyi artık bu alanda dilediğiniz gibi üretip kullanabiliyorsunuz.

Bu sistemde bir hata denk gelirse söyleyin yeterli

kanka teşekkür ederim ilgin için. ben buradan medium stone üretemedim. yalnız benim bot versiyonu seninkinden eski ama güncelleme görünmüyor bende. acaba sen medium stone üretebiliyormusun?

Aga medium stone dediğin blue/black stone craftlama büyük ihtimal üzerine 50 adet blue black stone olursa bu alanda görünüyor o şekilde shining stone elde edebiliyorsun

aynen kanka aynı menuden bahsediyoruz da. mevcut durumda trsro da bot ile sadece low ve lowest stone üretebiliyoruz. medium olmuyor. eskiden oluyordu. teşekkür ederim ilgin için. bir güncelleme ile çözerler inş. bu arada benim bot 27.7.4 versiyonda. yeni güncelleme gelmedi. senin versiyon 27.7.5 acaba nasıl güncelledin tarif edebilirmisin

Botun resmi discord sunucusuna gel bazı özellikler resmi olarak yayınlanmadan test edilmesi için testing kanalında yayınlanır oradan indirip kullanırsan sürümün değişiyor

1 Like

teşekkür ederim. buldum

1 Like

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.