TR Silkroad DC

Öncelikle herkese Merhaba,
TrSilkroad oynuyorum 2 tane karakterim mevcut. Fakat 1 charımda sürekli lag var, pingi yüksek çıkıyor ve bu sebepten kaynaklı gün içerisinde en az “10” kere DC oluyorum. Diğer charım ise server bakıma girmediği sürece kesinlikle DC olmuyor. Bunun problemi ne olabilir? Lag giren karakterimin config dosyalarını temizledim 0 bir ayardan tekrar kurdum fakat problem devam ediyor.

First of all, Hello everyone,
I’m playing TrSilkroad, I have 2 characters. But there is constant lag in my 1 char, its ping is high, and for this reason, I am DC at least “10” times a day. My other char is definitely not DC unless the server goes into maintenance. What could be the problem with this? I cleaned the config files of my lag character and reinstalled it from a 0 setting, but the problem persists.

aynı sorunu bende yaşıyorum. ama ben isroda hep aynı çar. başka çarın config dosyasını ona kopyaladım düzelmişti şimdi yine aynısı oluyor. yine başka dc yemeyen çardan configi kopyalamam gerekecek. ama yine de kesin çözüm değil değiştirsem de yine dc oluyor fakat 1-2 gün sonra geçiyor. bende hiç anlamadım.

1 Like

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.