[Plugin] TRSRO - Türkçe Pluginler

Hakankayha kolay gelsin sana ulaşmaya çalışıyorum kardeşim de ulaşamadım burdan yazıyorum. 2 sorum olucak . 1. Arena coin kasarken ilk charlar solo yaptıktan sonra otomatik partyli moduna geçiyor sonra giriş sayıları bitince oyundan çıkıp yan charlara girebiliyor mu girebiliyorsa nasıl ?

1. Soru trsroda seth ve heroise charlari otomatik giriş yapabiliyormuyuz bende 4 char açık örnek veriyorum el ile haroerise girişte el ile sokuyorum başka çözümü varmı ?

Merhaba

1. Evet, fakat sadece hangi etklenti ile yapıldığını söyleyebilirim daha fazlasını paylaştığım anda bir kargaşa çıkacaktır. Eklenti Burada!
  2. Malesef xcontrol ve benzeri çözümler artık çalışmıyor. Varsa da bilmiyorum.

instagram adresin varmı ? müsaitsen ordan konuşabilirmiyiz arena boi için çözüm bulamadım otomatik giriş çıkışı bütün forumları gezdim cevap yok

Kullanıcı adım ile arat.

2 Likes

çok teşekkür ederim bu yardımınız için

merhaba, aynı scripti jangandaki konsinyeye gidecek şekilde değiştirmeniz mümükün mü acaba? Çok minnettar olurum:) şimdiden teşekkürler. benim towndowhangda ama jangandaki konsinyeye gitsin ordan geçer slota