Isro Login

hello Ryan
i have a problem dont know if its common or just me
im loggin few chrs together at same time and using proxy etc 8 chrs are like this
2 chrs with normal pc ip
2 chrs with 1 proxy ip
2 chrs with 1 proxy ip
2 chrs with 1 proxy ip
i was expecting proxy chrs to have login issue but they working excellent but the problem is in normal ip clients they do this

[18:31:28] Welcome to phBot v25.4.5
[18:31:28] Updates will be posted at ProjectHax.com / phBot.org
[18:31:28] Twitter: twitter.com/projecthax
[18:31:28] Facebook: facebook.com/projecthax
[18:31:28] Discord: ProjectHax
[18:31:28] Update: Skipping all updates
[18:31:41] Login successful
[18:31:41] You have 6 days left for iSRO/SilkroadR/vSRO/cSRO SilkroadR
[18:31:51] Data load status: 100%
[18:31:52] Connecting to the gateway server [45.58.13.21:15779]
[18:32:14] Connected
[18:32:15] Server capacity [Minerva] [Full]
[18:32:17] Login: Sending login credentials
[18:32:39] Auto Relog: Disconnected before reaching the login screen
[18:32:39] Auto Relog: Starting relog process
[18:32:39] Clientless: Retrying in 15 seconds
[18:32:54] Connecting to the gateway server [45.58.13.127:15779]
[18:33:10] Connected
[18:33:11] Server capacity [Minerva] [Full]
[18:33:13] Login: Sending login credentials
[18:33:37] Auto Relog: Disconnected before reaching the login screen
[18:33:37] Auto Relog: Starting relog process
[18:33:37] Clientless: Retrying in 15 seconds
[18:33:52] Connecting to the gateway server [45.58.13.21:15779]
[18:34:21] Connected
[18:34:22] Server capacity [Minerva] [Full]
[18:34:24] Login: Sending login credentials
[18:34:47] Auto Relog: Disconnected before reaching the login screen
[18:34:47] Auto Relog: Starting relog process
[18:34:47] Clientless: Retrying in 15 seconds
[18:35:02] Connecting to the gateway server [45.58.13.127:15779]
[18:35:44] Network error, retrying
[18:35:45] Connecting to the gateway server [45.58.13.21:15779]

and when it starts to login like normal clients it dcs after just 1-1.30 minute
i was expecting a present client bug and switched to clientless login and still same
please help
i have restarted my pc no problems restarted my connection and im pretty sure its fine no issue with it cuz my main chr is logged in with normal ip for last 5 days no dc

shall i try stable ver of the bot?

Most likely you are temp IP banned.

i dont think so because my main chr is logging on normal pc ip too and this issue never happened