Hi i’ll ask two diffrent questions. Pls answer both of them.
1- Im using 2 char. 1 is going with script other is tracing him. Whenever trace char using his buffs the other char going away. So trace char losing the main char. I want to know is there any option to do the trace char opening his buffs only in attacking monsters? This have in sbot but couldn’t find it in phbot.
2- In fgw i want to focus sereness only so i don’t want to kill other uniques first. I want to kill sereness first then the other uniques. There is a option of prefer. But those are both uniques. So i couldn’t find a easy way to do it.
TÜRKÇE DE yaz bizde bildiğimiz kadar yardımcı oluruz
2.Arkadaşın dediği gibi yaparsın Auto dungeondanda o yaratıkların isimlerini yazman lazım
1.Bunun için bi ayar yok ama şöyle bir şey deneyebilirsin koşullardan ama olurmu bilmem
2 sindede fgw scriptini etkinleştirirsin
if (Not attacked (minutes) == 5) { Stop trace; }
if (Not attacked (minutes) == 6) { Start bot; }
if (Player in range == 1) { Start trace ( delirusbot ); }
işine yararmı bilmem bole şeyler denıyerek belkı ısını gorur ama tavsiyem trace degilde 2 sındede botu baslat onlar bırbırını yaklar
Sağolasın cevap için. koşullardan if not attack stop buff gibi bir şey yapabilir miyim? sadece yürürken buf basmasın yeterli benim için. Diğer konularıma da göz atabilir misin cevaplayamadı bu adminler.
bizde fgw gidiyoruz kanka direk scriptle gidiyolar hic trace ugrasmıoz zaten xcontrolden eklersen stop start trace traceyı kapat felan var olede yonlendirebılırsın ama ben şahsen komuuta sadece phy mag kasma yerinde ise normal buflarını kullandırıyom gayet iyi gidiodu
FGW için, manuel oynuyorsan charları clerik ile yöneteceksin. Healing Orbit’i kendin basarsın. Bot kullansın istiyorsan, saldırı kısmına ekleyeceksin yine.
evet saldırı kısmına ekledim holy spell i çok da güzel oldu böyle idare ederim ama bu sefer de her zaman basıyor bu skilleri bunu da halledersek on numara olacak