CrapTrap client appears to have crashed (WerFault) attemptings to restart

why _?

X-Trap killed the client.

but never join in game manager all time trying log in and wrong DC again trying server any fix problem ?

Which server?

in ISRO bot v21.6.5 xtrap via vmware remote
i also see this error sometime

Ceres

windows 10 not working craptrap ?

Please help any connection my pc and fix ? teamwiever anydesk i have

You should not have any problems running it on iSRO since there is no X-Trap.

Edit: If you can’t start the client normally without anything then you should reboot to see if that fixes it. Sometimes the client refuses to load properly and crashes every time.

[17:36:15] agent sunucu bağlantısı [45.58.13.180: 22232]

[17:36:16] Bağlandı

[17:36:22] Karakter başarılı bir şekilde oyuna giriş yaptı

[17:36:22] Toplama Filtresi: [Absinthe_] Toplama ayarlarının tablosu güncellendi

[17:36:25] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.

[17:36:30] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.

[17:36:30] Toplama Filtresi: Yüklendi

[17:36:30] Görev: Yüklendi

[17:36:30] Şehir: Yüklendi

[17:36:30] Tezgâh: [Absinthe_] Tezgah tablosu güncellendi

[17:36:35] Tezgâh: Yüklendi

[17:36:35] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.

[17:36:41] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.

[17:36:46] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.

[17:36:51] CrapTrap: Could not get a response after 5 attempts

Something is wrong with your internet connection. You could try using the Google DNS servers. Public DNS  |  Google Developers

SSID: TurkTelekom_T0102
Protokol: 802.11n
Güvenlik türü: WPA2-Kişisel
Ağ grubu: 2.4 GHz
Ağ kanalı: 10
IPv4 adresi: 192.168.1.105
IPv4 DNS sunucuları: 8.8.8.8
8.8.4.4
Üretici: Intel Corporation
Açıklama: Intel® Centrino® Advanced-N 6235
Sürücü sürümü: 15.18.0.1
Fiziksel adres (MAC): 80-00-0B-8A-4C-FB

i try google DNS restart 5 -10 times craptrap but not working again

I’ve had this problem today.
My X-Trap setting was selected as Local and working good.
I updated my phbot and my X-Trap setting changed as Remote with update.
I didn’t do it and didn’t realize it at first,
Characters logged in many times, and after a few seconds DC.

Logs

[16:05:40] Character successfully joined the game
[16:05:40] Pick Filter: Loaded
[16:05:40] Quest: Loaded
[16:05:40] Town: Loaded
[16:05:40] Stall: Loaded
[16:05:43] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.
[16:05:46] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.
[16:05:50] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.
[16:05:53] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.
[16:05:57] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.
[16:06:01] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.
[16:06:04] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.
[16:06:08] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.
[16:06:11] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.
[16:06:15] CrapTrap: DNS lookup failed. Attempting direct connection.
[16:06:16] CrapTrap: Could not get a response after 10 attempts

Check your Phbot X-Trap settings
Select Local (If you have not paid for Server and didnt configure Remote)